Pași de urmat pentru construcția sobei pe care o doriți:

Alegerea tipului de sobă

După ce ați vizitat site-ul, aveți deja o idee cum doriți să arate soba dumneavoastră și ce funcții să îndeplinească.

Mai jos este un formular de contact în care va trebui sa completați rubricile, ca să am o imagine clară asupra dorinței dumneavoastră. Puteți încărca și un fișier cu schița casei sau a spațiului unde doriți soba, ca să vă pot sfătui cu privire la poziția cea mai adecvată pentru sobă.

După ce am stabilit ce tip de sobă doriți și ce fel de design personalizat, urmează ca eu să vă trimit pe e-mail o estimare de cost. Veți primi si o serie de link-uri de unde puteti alege modele de usi de sobă, dar și materiale. Materialele sunt cumpărate de client.

Programarea lucrării

În funcție de alte programări, stabilim perioada de clădire a sobei.

Până la începerea lucrării este necesar ca dumneavoastră să cumpărați toate materialele si să le aduceti la locație. Când aveți totul la locatie, putem spune că suntem gata de începerea lucrării.

Construcția sobei

Ațentie! Vă rog să rețineți următoarele aspecte:

 • O sobă cântărește între 1000-4500kg, deci trebuie să știți foarte bine pe ce postament alegeți să o ridicați.
  • Este responsabilitatea clientului să asigure un postament adecvat.
  • Dacă ulterior, datorită greutății sobei postamentul se va fisura, eventual și soba, meșterul sobar nu poate fi tras la răspundere pentru aceasta.
  • Dacă nu sunteți sigur că postamentul va susține soba îmi puteți descrie în formularul de contact, ca să vă ofer cea mai sigură soluție pt alegerea locului si a modului de securizare.
 • Cosul de fum NU intră în devizul niciunei lucrări de sobă.
 • Conectarea la coșul de fum se va face de către meșter, doar dacă coșul există și dacă soba va fi zidită pe lângă coș. În acest caz clientul trebuie să se asigure că coșul este funcțional, curățat și are dimensiunea minimă rezultată din calcule.
 • Construcția unei sobe durează între 3-12 zile (10 ore lucru/zi), în funcție de mărime și complexitate. Pe toată perioada lucrării, clientul va asigura meșterului cazare și masă fără carne.
 • Transportul dus-întors la lucrare se va adăuga la costul general cu 0,7 Lei/km.

Formular de contact

Izolația clădirii*

Atașează schița spațiului
Tipuri de fișiere acceptate: pdf, jpg, png, gif, doc | Max. 1MB.