Contact

Pasiunea mea este să construiesc sisteme de încălzire durabile, care să fie foarte economice și să ofere o cât mai mare autonomie utilizatorilor pentru ca ei să nu depindă de sistemele centralizate de furnizare a energiei de orice fel. Astfel, o sobă foarte eficientă, care să ardă lemnul complet și să obțină maximul de randament este o alegere înțeleaptă mai ales că funcționează natural, fără electricitate. Lemnul este o resursă regenerabilă și curată, nepoluatoare prin ardere, dacă arderea este curată.

Pasii de urmat pentru constructia sobei pe care o doriti:

  • Alegerea sobei.

După ce ati vizitat situl aveti deja o idee, cum doriti să arate soba dvs si ce functii sa indeplinească. Mai jos este un formular de contact in care va trebui sa completati rubricile, ca sa am o imagine clara asupra dorintei dvs.  Puteti incărca  si un fisier cu schita casei sau a spatiului unde doriti soba, ca să vă pot sfătui cu privire la pozitia cea mai adecvată pentru soba. După ce am stabilit ce tip de soba doriti, si ce fel de design personalizat, urmează ca eu sa va trimit pe email o estimare de cost. Veti primi si o serie de link-uri de unde puteti alege modele de usi de soba dar si materiale. Materialele sunt cumpărate de client.

  • Programarea lucrarii

În functie de alte programări, stabilim perioada  de clădire a sobei. Până la începerea lucrării este necesar ca dvs să cumpărati toate materialele  si să le aduceti la locație.  Când aveti totul la locatie, putem spune că suntem gata de inceperea lucrării.

  • Cladirea sobei

 Alentie! Vă rog să retineti următoarele aspecte:

  • O sobă cântărește între 1000-4500kg, deci trebuie să stiti foarte bine pe ce postament alegeti să o ridicati.  Este responsabilitatea clientului să asigure un postament adecvat. Dacă ulterior datorită greutătii sobei postamentul se va fisura, eventual si soba, mesterul sobar nu poate fi tras la răspundere pentru aceasta. Dacă nu sunteti sigur că postamentul va sustine soba îmi puteti descrie în formularul de contact, ca să vă ofer cea mai sigură solutie pt alegerea locului si a modului de securizare.
  • Cosul de fum NU intră in devizul niciunei lucrări de sobă.
  • Conectarea la cos se va face de către mester doar dacă cosul există și  dacă soba va fi zidită pe lângă cos. În acest caz clientul trebuie să se asigure că cosul este functional, curătat si are dimensiunea minimă rezultată din calcule.
  • Constructia unei sobe durează intre 3-12 zile (10 ore lucru/zi), in functie de mărime si complexitate. Pe toată perioada lucrării, clientul va asigura mesterului cazare și masă fără carne.
  • Transportul dus-intors la lucrare se va adăuga la costul  general cu 0,7 Lei/km.

Formular de contact

Tipuri fisiere acceptabile: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Marime maxima fisier: 1mb.