Soba încalzit si cuptor 4,9kw

14

Dimensiune 100/125/210 cm

Încălzește 40-50 mp

Adâncime focar 50 cm

Usă focar si cuptor recomandată 40-50cm

Greutate sobă 3500kg

 

Această sobă prin designul său, precum și prin utilizarea unei vetre cu usă de sticlă mare cu vedere asupra focului, cu aspect asemănător unui semineu, poate crea confort în casă, căldură si momente de relaxare.

Sobă de dimensiune mare care ocupă un spatiu central în camera în care se construieste. La acest model se recomandă o ușă pătrată cu latura de maxim de 50 cm. Uşa cuptorului trebuie să aibe aceeaşi lătime ca uşa focarului.

Cuptorul Negru poartă această denumire, deoarece flăcările focului trec prin cuptor, unde se ard complet în cea de-a doua ardere,. De aceea poate rămâne cenusă acolo, si să fie putin negru pe alocuri. În acest fel de cuptor mâncarea se poate găti după ce s-au terminat lemnele de ars în focar. Temperatura optimă de gătit este intre 200-280 grade C. Această temperatură se păstrează în cuptor multe ore după stingerea focului.   

  În varianta cu Cuptor Alb, acesta rămâne mereu curat, flăcările si gazele de ardere trecând mereu prin exteriorul său. Pretul sobei creste in acest caz cu 400 lei fată de varianta cuptorului Negru

Cum alegeti tipul de sobă potrivit cu situatia dvs, cum programati lucrarea,  si care sunt conditiile și pretul pentru ridicarea unei sobe vă rog faceti o cerere de ofertă la pagina Contact completând toate rubricile formularului de contact.