Sobe cu Plită

Soba cu plita, cuptor si serpentina pt apa calda, Loranta jud Bihor
Soba cu plita, cuptor si serpentina pt apa calda,

Sobele complexe, care asigură încălzirea dar și gătitul sunt foarte căutate  pentru funcțille multiple pe care le indeplinesc.

De asemenea sunt modele de sobe care au și cuptor pentru copt pâine, cozonaci, prăjituri, fripturi, sau orice fel de bunătăți. Aproape toate modelele au posibilitatea montării deasupra plitei a  unor plase de uscat fructe, legume sau plante.

Modelele sunt variate și au capacități termice incepând de la 2 kw pană la 7 kw, adică pot incălzi spații de la 18 mp până la 70 mp.

Cum alegeti tipul de sobă potrivit cu situatia dvs., cum programati lucrarea,  si care sunt conditiile pentru ridicarea unei sobe vă rog faceti o cerere de ofertă la pagina Contact completând toate rubricile formularului de contact. Vom găsi împreună cea mai eficientă soluție pentru cerințele dvs.

  Fotografiile de mai jos reprezintă modele de sobe din toată lumea, care se pot realiza. De asemenea în meniul derulant, aveti câteva exemple de modele de sobe pentru a avea o ideea mai clară asupra suprafetelor încălzite și a optiunilor valabile pentru fiecare sobă. În cele mai multe cazuri, în sobă se poate monta un rezervor pentru apă caldă, confectionat din inox. Volumul rezervorului este de maxim 45 litri, apă ce va putea fi folosită pentru bucătărie și baie.  Sau un schimbător de căldură, conectat la un boiler sau termoboiler  (boiler electric cu serpentină integrată). In acest mod, apa pentru spălat se poate incalzi pe timp de iarna de la sobă, iar vara de la panouri solare.

Mai jos sunt câteva idei de sobe cu plită. Modelele sunt de obicei unicat si se adaptează la nevoile particulare ale clientului si după conformatia incăperii in care se doreste montarea sobei.